Torrblodsanalys

Torrblodsanalys är ett blodprov som skiljer sig från traditionellt blodprov. Provet tas från fingertoppen med hjälp av en engångs lancet. Man trycker fram några droppar blod på ett objektglas och låter dem koagulera sedan analyseras blodet i ett mikroskop. 

Genom att observera mönster, färg och blodets beteende när det torkar kan man detektera brister eller belastningar i kroppen. Man kan även se status på matsmältning, näringsupptag, inflammationer och övervaka olika tillstånd, inklussive metaboliska sjukdomar, och/eller lever- samt njurproblem. Torrblodsanalys ger en möjlighet att få information om din hälsa och funktion på en cellulär och molekylär nivå. Konsultation ingår alltid. 

Levande Blodanalys

Via levande blodanalys kan vi ta reda på om det finns abnormaliteter i blodcellerna eller i plasman. Dessa avslöjar om det finns indikationer på brister och obalanser eller närvaro av ovälkomna mikrobiologiska former. Genom att observera de olika blodkropparna kan man se om det t ex finns näringsbrister. Vissa brister kan t ex leda till utveckling av onormala blodceller i benmärgen. Detta kan i sin tur leda till att cellerna inte kan fungera normalt och utföra sina uppgifter som t ex att transportera syre eller att att skydda kroppen mot virus och infektioner, dvs ett försämrat immunförsvar.

Allt som behövs är en enda droppe blod från fingertoppen.